Lucifer

Ha az alvilág már Lucifer számára is unalmas, akkor az ördög az Angyalokvárosába megy – és pokolian jó mulatság veszi kezdetét. Lucifer Morningstar (Tom Ellis) sármos és ellenállhatatlan emberi alakot öltve a város lakóinak legsötétebb titkai után vizslat. Amikor egyik kiszemeltje brutális gyilkosság áldozata lesz, a férfi belebotlik az ügyet vizsgáló Chloe Decker (Lauren German) nyomozóba, és a fejébe veszi: segít a tettes kézre kerítésében. Hiszen mi okozhatna nagyobb örömöt az ördögnek a Földön, mint az, amit a pokolban is naphosszat végez: a gonoszak büntetése. A probléma csak az, hogy Lucifer nemcsak az ügy, hanem Chloe iránt is mind jobban érdeklődik. A nőre ugyanis láthatóan nem hat a férfi ördögi bája, ez pedig igencsak bosszantja Lucifert, akit számára eddig ismeretlen érzések – például a szimpátia – is ostromolnak. Nem is csoda, ha a férfi agyturkászhoz fordul segítségért. Ráadásként a válófélben lévő Chloe férje – a szintén rendőr Dan – sem nézi jó szemmel Lucifer ügyködéseit, és hogy a káosz teljesen legyen, Isten a Földre küld egy angyalt (D.B. Woodside), hogy győzze meg Lucifert: térjen vissza oda, ahova valóban tartozik.

Szólj hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

 1. adrienn. malinger

  Nem értem hogy miért van letiltva szinte az egész rész nem igazán vagyok megelégedve ezzel az oldallal, esetleg aki tud segítsen hogy miért van ez köszönöm!

  1,0 rating
  • Dominik

   Szia! Sajnos mostanában több tartalmunk is eltávolításra került, de már dolgozunk a helyzet orvosolásán. 🙂 Üdv, Dominik

 2. acshanna

  imádom

  10,0 rating
 3. ShafDragon

  Imádom ezt a sorozatot.🤩😈
  Elképesztően jól sikerült.😍
  A többi évad mikor lesz megnézhető itt?🧐🤨

  10,0 rating
  • Dominik

   Szia! Láttam a tartalomkérésedet is, nem sokára bővítjük a sorozatot! 🙂 UI: a 4. évadtól feliratos.. :/

 4. takacshanga

  A sorozatot imádom és örülök, hogy itt is el lehet érni, viszont valami baj van a 2. évaddal.

  5,0 rating
  • Dominik

   Szia! Sajnos most az Indavideó minden tartalmat úgy döntött, hogy töröl.. Mindenesetre próbáljuk újra feltölteni amilyen hamar csak lehet! 🙂